H ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΑ TOP BLOGS

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

OI O.M.N.I.A. ΣΤΟΝ ATLANTIS 105,2 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Αυτή την Πέμπτη τα Rock Waves on Atlantis 105.2 FM θα είναι λίγο πιο "λόγια" και η Σχολή Κακών Τεχνών at Atlantis 105,2 FM λίγο πιο "κυματιστή". Διότι αυτή την Πέμπτη τα "Rock Waves" του Βαγγέλη "ενώνονται" με την "Σχολή Κακών Τεχνών" του Δημοσθένη για να υποδεχτούν στο studio του Atlantis 105,2 τους Ο.Μ.Ν.Ι.Α. Όντας ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα σχήματα, έχοντας στις αποσκευές τους το ντεμπούτο album τους "Ήρθε η Ώρα", αλλά κι ένα τραγούδι, το "Ραντεβού στο Παραμύθι", το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ραδιοφωνική αίσθηση, οι OMNIA the band θα φέρουν στο studio του Atlantis την τρέλα και τον ενθουσιασμό τους, λίγο πριν το πρώτο τους μεγάλο live στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, για το οποίο θα μοιραστούν και διπλές προσκλήσεις! Αυτή την Πέμπτη. Εκεί γύρω στις 11. Μόνο στον Atlantis! Be there!

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 27.03.14 PLAYLIST

1. Rush - Spirit of the Radio
2. Muse - The Resistance (1ο τραγούδι του αφιερώματος)
3. Sinema - Μαζί
4. 1550 - Εγώ Είμαι Για Σένα
5. Πάνος Τογκαρίδης - Για Σένα
6. Incognia & Ζήνα Αρβανιτίδη - Τόσα Καλοκαίρια
7. Χάσμα - Ζωή Στην Άκρη του Δρόμου
8. Blind Guardian - Mirror Mirror (2ο τραγούδι του αφιερώματος)
9. NIghtwish - Bye Bye Beautiful
10. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Χαιρετισματα
11. Seven - Έρημος
12. Ο.Μ.Ν.Ι.Α. - Ραντεβού στο Παραμύθι
13. Ενα Βήμα Μπροστά - Φεύγω Μακριά
14. Moral - Σαν Πεταλούδα Χάσου
15. Versus - Ένα Αδικογραμμένο Τραγούδι
16. Magic De Spell - Sarajevo (Φώναξε)
17. Iron Maiden - Lord of the Flies (3o τραγούδι του αφιερώματος)
18. Queensryche - Empire
19. Δυτικές Συνοικίες - Απομόνωση
20. Νίκος Ρουμελιώτης - Ψάχνω Ένα Χάδι
21. Σοφία Κουρτίδου - Δανεικά Ιδανικά
22. Metallica - For Whom the Bell Tolls (4o τραγούδι του αφιερώματος)
23. Kamelot - March of Mephisto
24. Διάφανα Κρίνα - Δις Τζούλια (5ο τραγούδι του αφιερώματος)
25. Σκιας Φως - Σαν Προσευχή
26. Sinema - 287
27. Bases - Τ Άλλαξες Όλα
28. W.A.S.P. - Headless Children
29. Bruce Dickison - Jerusalem (6o τραγούδι του αφιερώματος)
30. Μωρά στη Φωτιά - Αδέλφια στην Κόλαση
31. Θλιμμένοι Άγγελοι - Φόρος Τιμής
32. Βάιος Κωνσταντινίδης & Κωνσταντίνος Μπενέτος - Για Όλα Φταίνε τα Μάτια Της
33. Argie & Χριστίνα Γκόλια - Σ' Ένα Ταξίδι Για ν' Αντέχω
34. Ριφιφί - Μη Φοβάσαι
35. Μπλε - Μ' Αρέσεις Γιατί
36. Στέργιος Νταουσανάκης - Πως να Κρατήσω
37. Γιάννης Κότσιρας - Και Πάλι Παιδί
38. Εκείνος & Εκείνος - Το Πάθος
39. 1550 - Να Καιγόμουνα
40. Πυξ Λαξ - Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στον Παράδεισο (7ο κομμάτι του αφιερώματος)
41. Θάνος Μικρούτσικος & Αδερφοί Κατσιμίχα - Ο Λύχνος του Αλλαδίνου
42. The Velvet Underground - Venus In Furs ( 8ο κομμάτι του αφιερώματος)
43. Paradise Lost - Don't Belong
44. Άγρια Μυστικά - Άσε Με
45. Άνευ Πόρων - Παράλληλο Σύμπαν
46. Αχαιοί - Πυξίδα
47. Απόστολος Μπουλασίκης - Στην Κατερίνα (9ο κομμάτι του αφιερώματος)
48. Νατάσσα Μποφίλιου - Εν Λευκώ
49. Iron Maiden - Strange World
50. Stratovarius - Forever
51. The Cranberries - Dreams
52. Νίκος Πορτοκάλογλου - Τα Καράβια Μου Καίω
53. Φάνης Σαπατίνας - Μπορώ να Πετώ
54. Τρύπες - Χάρτινο Τσίρκο
55. Iced Earth - Dante's Inferno ( 10ο κομμάτι του αφιερώματος)
56. Inner Voice - Καμμένο Χαρτί
57. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δυτικά 1ο
58. Χερουβείμ - Τελείωσε η Μέρα
59. Γυμνά Καλώδια - Οι Μικροί Μας Ήρωες
60. Placebo - Song to Say Goodbye
61. Μάσκες - Το Καράβι του Νότου
62. Κέρινοι και ρει - Παιδία της Νύχτας
63. Ελληνιστάν - Κάτι Πρέπει να Γίνει
64. Παζλ - Πειραγμένη Ματιά
65. Τάνια Κικίδη - Ένοχο Μυστικό
66. Αλχημιστές - Έτσι Απλά
67. Φλεγόμενοι Ουρανοί - Στης Συμπρωτεύουσας τα Τρένα
68. The Beatles - Thank You Girl
69. Rush - Spirit of the Radio

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

LIVE REPORT ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ" ΜΕ ΕΥΡΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΡΑΛΛΙΑ (ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

«Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια», όπως λέει κι ο στίχος της Μαριανίνας Κριεζή ο οποίος «βαφτίζει» την εν λόγω παράσταση κι είναι γεγονός πως όταν έχεις να κάνεις με δύο φωνές τόσο ζεστές, τόσο ειλικρινείς και τόσο αληθινές σαν αυτές της Ευρυδίκης και της Ραλλίας δεν μπορείς παρά να απολαμβάνεις αυτή την αλήθεια, να την «αντέχεις» και να επιζητάς ακόμα περισσότερη…
Ο κόσμος είχε αρχίσει να γεμίζει από νωρίς τον χώρο, περιμένοντας με ανυπομονησία το τι είχαν ετοιμάσει οι δύο τραγουδίστριες κι αυτές φρόντισαν να τους το ανταποδώσουν μ’ ένα πρόγραμμα διάρκειας σχεδόν τριών ωρών.
Το πρόγραμμα χωρίστηκε επί της ουσίας σε δύο μέρη. Το πρώτο πιο δυναμικό, πιο «ροκ» θα μπορούσε να πει κανείς, με τις δύο αγαπημένες ερμηνεύτριες, πότε μαζί και πότε μόνες να ανεβαίνουν πάνω στη σκηνή  και να ερμηνεύουν τραγούδια τόσο από την προσωπική τους δισκογραφία όσο και άλλα, ελληνικά και ξένα, «αναγκάζοντας» τον κόσμο να συμμετάσχει έντονα, να «χτυπηθεί», να τραγουδήσει και να γίνει "ένα" με τις ερμηνεύτριες και την μπάντα.

Από τη μια η Ευρυδίκη, με την καθάρια κι ακούραστη φωνή της ξεσήκωσε τα πλήθη με το πάθος της και τον δυναμισμό της, με κορυφαίες της στιγμές την μαγευτική εκτέλεση στο «Whole Lotta Love» των Led Zeppelin, αλλά και την απίστευτη εναλλαγή συναισθημάτων κι έντασης όταν τραγούδησε αρχικά το «Πόσο Λίγο Με Ξέρεις» και στην συνέχεια το «Μίσησέ Με», κομμάτια από το σπουδαίο παρελθόν της που γέμισαν το σύνολο του κοινού στην κατάμεστη Αρχιτεκτονική με ένα αίσθημα γλυκιάς μελαγχολίας.

Από την άλλη, η Ραλλία, έχοντας για συντροφιά την κιθάρα της μάς ταξίδεψε με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως τα  «Είσαι μακριά» κι «Εγώ για σένα», αλλά υπήρξαν και δείγματα από τον τελευταίο της δίσκο που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο «Με όπλο την αγάπη», όπως το «Tango Soledad» και το εκπληκτικό «Πόση αλήθεια αντέχεις» σε στίχους Διονύση Κωτσάκη και μουσική Γιάννη Κότσιρα, ένα πραγματικά πανέμορφο καινούριο τραγούδι το οποίο γίνεται ακόμα πιο έντονο παιγμένο ζωντανά, ενώ ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, και η σπουδαία εκτέλεση στο «Δεν Πειράζει» που πρωτοτραγούδησε κι έγραψε ο Οδυσσέας Τσάκαλος.

Στο δεύτερο μέρος οι εντάσεις έπεσαν κάπως και δόθηκε έμφαση σε πιο λαϊκά ηχοχρώματα, με τους ήχους να «μπερδεύονται», με έντονη αναφορά σε κρητικές και κυπριακές μαντινάδες, αλλά και με νησιώτικα τραγούδια, με το βιολί της Μιγκέν Σελμάνι να ξεχωρίζει και με τις δυο τραγουδίστριες να παραμένουν μαζί στη σκηνή μέχρι τέλους και να ερμηνεύουν ως ντουέτο μεγάλο μέρος των τραγουδιών, «δένοντας» όμορφα μεταξύ τους τις φωνές τους και φανερώνοντας την εκτίμηση που τρέφει η μια για την άλλη. Σ” αυτό το μέρος ακούσαμε από το «Ικαριώτικο» μέχρι το «Καίγομαι-Καίγομαι» και τη "Βασιλική" κι από το «Θεός Αν Είναι» του Bregovic μέχρι τη συγκλονιστική εκτέλεση της Ευρυδίκης στο κυπριακό παραδοσιακό τραγούδι «Τέσσερα Τζάι Τέσσερα» στο encore. Οι αντιδράσεις του κοινού ήταν και σ’αυτό το μέρος άκρως θετικότατες, αν και κάπως λιγότερο ενθουσιώδεις σε σχέση με το σαφέστατο πιο δυναμικό πρώτο.
Εν κατακλείδι, δύο εξαιρετικά ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, με διαφορετική πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή και ξεχωριστό μουσικό ύφος, απέδειξαν επί σκηνής πόσο μπορούν να ταιριάξουν και να αλληλοσυμπληρωθούν δύο ετερώνυμα, σε μια εμφάνιση γεμάτη δυναμισμό, κέφι, συγκίνηση και σε μια παράσταση που δικαίως πήρε «παράταση», διότι ο κόσμος, ιδίως στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, έχει αρχίσει σιγά-σιγά να μαθαίνει να ξεχωρίζει όσους πραγματικά αξίζουν…

Για όσους δεν πρόλαβαν θα υπάρξουν δυο ακομα παραστάσεις στις 24/3 & 28/3 στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι (Ελασίδων 6)
με ώρα έναρξης 23:00 & είσοδος 10€ (με μπύρα ή κρασί)


Επιμέλεια/Παρουσίαση: Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος/Βαγγέλης Γ.


(Το παρόν κείμενο αποτελεί αναδημοσίευση του θέματος που πρωτοπαρουσιάστηκε στο clevernews.gr)

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΜΕ ΣΤΕΡΓΙΟ ΝΤΑΟΥΣΑΝΑΚΗ

Ο Στέργιος Νταουσανάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας καλλιτέχνης που έχει ήδη αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα του κόσμου, μέσω της "Τράπουλάς" του κι όχι μόνο. Πριν από κάποιες μέρες ο Στέργιος βρέθηκε στο studio του Atlantis και μέσα από την εκπομπή μου, τη "Σχολή Κακών Τεχνών", είπαμε πραγματικά πάρα πολλά κι άκρως ενδιαφέροντα πράγματα. Μέρος αυτής της κουβέντας ακολουθεί παρακάτω...
 

Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος (Σχολή Κακών Τεχνών): Στέργιε, οι περισσότεροι σε γνώρισαν μέσα από τη συμμετοχή σου στο Greek Idol ή, νωρίτερα, στις "Σαββατογεννημένες". Η αλήθεια είναι όμως ότι ήσουν "καλλιτεχνική φύση" από πιτσιρίκι ακόμα. Για μίλησε μου λίγο γι' αυτό.
 

Στέργιος Νταουσανάκης: Έτυχε όταν ήμουν πιτσιρικάς, γύρω στα 8-9 να βρεθώ σε μια εξαιρετική παιδική χορωδία, στη χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, με την οποία μας καλούσαν σε διάφορες συναυλίες, όπως για παράδειγμα σε μια συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη. Στη συνέχεια βρέθηκα στη "Μελωδία της Ευτυχίας" και σ' άλλες παραστάσεις αργότερα και κάπως έτσι μου μπήκε το "μικρόβιο". Αργότερα πήγα σε δραματική σχολή, έκανα διάφορα μαθήματα πάνω στη μουσική και κάπως έτσι μπήκαν οι βάσεις.
 

Δ.Κ. Πες μου τώρα δυο λόγια για τη συμμετοχή σου στη σειρά αρχικά και στη συνέχεια στο παιχνίδι.
 

Σ.Ν. Όσον αφορά τις "Σαββατογεννημένες", έπαιζα τότε σε μια παράσταση, στο "Grease", όπου ήμασταν όλοι πιτσιρικάδες τότε. Εγώ έκανα τον Danny. Μέσα από αυτή την παράσταση μας ζήτησαν να πάμε κάποια παιδιά στις "Σαββατογεννημένες" για να κάνουμε την τάξη. Ε και πήγαμε! Εγώ έκανα έναν μαθητή που μίλαγε σπάνια, αλλά όποτε το έκανε πέταγε "μπούρδες", οπότε είχε πλάκα! Γενικά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, ιδίως για εμάς που ήμασταν παρέα ήδη από το "Grease" και με δεδομένη φυσικά την ηλικία στην οποία βρισκόμασταν, όπου μπορεί να πηγαίναμε πχ. στα γυρίσματα μετά από ξενύχτια κι αμέτρητες μπύρες! Είχε τύχει, μάλιστα, μια φορά, μετά από τέτοιο ξενύχτι να έχουμε γύρισμα κι ενώ συνήθως δεν έλεγα παρά ελάχιστες ατάκες, μου φέρνει ο σκηνοθέτης το κείμενο και βλέπω μια παράγραφο τεράστια! Περιττό να σου πω ότι το γράψαμε καμιά δεκαπενταριά φορές μέχρι να καταφέρω να τα πω! Όσον αφορά το "Greek Idol" ήταν δυνατή και θετική εμπειρία για μένα. Πήγα εκεί για να δείξω τη φωνή μου και τίποτα άλλο. Έδινα απλά έμφαση στο να βγω δυο λεπτά και να τραγουδήσω στον βαθμό που πολλές φορές δεν θυμόμουν καν μετά τι μου έλεγαν οι κριτές!
 

Δ.Κ. Είσαι ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης που δρα όσο γίνεται εκτός συστήματος, ξέρεις μακριά από μάνατζερ (σ.σ. εξ' ου και το τραγούδι) και εταιρίες, προωθώντας μόνος σου τον εαυτό σου, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ. Μίλησέ μου γι' αυτό.
 

Σ.Ν. Κατ' αρχήν δεν είμαι μόνος μου, έχω τη βοήθεια μιας υπέροχης ομάδας μουσικών, της μπάντας μου οι οποίοι με βοηθάνε σε όλα, ιδίως φυσικά στο να φτιάχνουμε ωραίες μουσικές και να περνάμε καλά και να περνάει καλά κι ο κόσμος μαζί μας. Απο 'κει και πέρα χρησιμοποιώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώ το facebook, μιλάω με όλους κι απαντάω σε όλους (σ' αυτό το σημείο κάνουμε μια κουβέντα συμφωνόντας τελικά πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να αποτελέσουν "εργαλείο" για έναν καλλιτέχνη).
 


Δ.Κ. Η "Τράπουλα" είναι ένα τραγούδι σου το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα. Πες μου λίγο την ιστορία του εν λόγω κομματιού.
 

Σ.Ν. Κατ' αρχήν θέλω να πω πως έχει αγαπηθεί και χάρη στη δική σας βοήθεια στον Atlantis, εσείς πρώτη φορά το φέρατε στα fm... τώρα όσον αφορά την ιστορία του κομματιού, απλά ξύπνησα ένα πρωί κατά τις 7, το έγραψα και μετά ξανακοιμήθηκα! Γενικώς όταν γράφω τραγούδια κάπως έτσι λειτουργώ, δεν το προσπαθώ, απλά μου "βγαίνει" και συνήθως μου παίρνει πολύ λίγο χρόνο για να γράψω κάποιο κομμάτι!
 

Δ.Κ. Στέργιε, ποιά είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
 

Σ.Ν. Κατ' αρχήν αυτή τη στιγμή "μαζεύουμε" τα κομμάτια, εγώ μαζί με την ομάδα μου κι ετοιμαζόμαστε να ηχογραφήσουμε και κάποια ακόμα έτσι ώστε σύντομα να φτιαχτεί το πρώτο μου ολοκληρωμένο album. Απο 'κει και πέρα φροντίζω στο παρόν να παίζω συχνά live, σε όμορφα μαγαζιά, σε σωστούς χώρους και για μένα και για τον κόσμο. Όσον αφορά το άμεσο μέλλον αυτά. Όσον αφορά το απώτερο, δεν ξέρω κι είναι αυτό που με ιντριγκάρει. Μουσικές πάντως θα συνεχίσω να κάνω...

(Κάνοντας την απομαγνητοφώνηση αυτής της συνέντευξης συνειδητοποίησα ότι είπαμε τόσα πολλά, σοβαρά και λιγότερο σοβαρά, που θα ήταν αδύνατο να αποτυπωθούν ουσιαστικά στο χαρτί. Αν θέλετε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή ξανά (η αν την χάσατε) μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του blog της εκπομπής. Περάσαμε πραγματικά καλά και θέλω να ευχαριστήσω τον Στέργιο για την παρουσία του στη "Σχολή Κακών Τεχνών", για το χιούμορ του και την αύρα του, αλλά και για το γεγονός ότι μου έκανε την τιμή να τραγουδήσει unplugged 2 κομμάτια στο studio, το ένα εκ των οποίων, τα "Αλλόκοτα Φιλιά", ακυκλοφόρητο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαραγωγούς Βαγγέλη και Σοφία για τη συμβολή τους)

Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος
 

(Η παρούσα συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής "Σχολή Κακών Τεχνών", η οποία μεταδίδεται κάθε Πέμπτη τα μεσάνυχτα από τη συχνότητα του Atlantis 105,2 FM και πρωτοδημοσιεύτηκε στο "μουσικό καφενεδάκι" του www.atlantisfm.gr)

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 13.03.14 AUDIO

Κατεβάστε εδώ την εκπομπή της Πέμπτης 13.03.14 στη Σχολή Κακών Τεχνών με καλεσμένους τους Silked & Stained κι αφιέρωμα στο glam/sleaze

ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ PLAYLIST 13.03.14

1. Rush - Spirit of the Radio
2. Guns 'n' Roses - Welcome to the Jungle
3. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Έφηβα Γεράκια
4. Δημήτρης Κοργιαλάς - Πουτάνα
5. Διονύσης Κωτσάκης & Carpe Diem - Ζήσε τη Στιγμή
6. Europe - Rock the Night
7. Quiet Riot - Cum on Feel the Noize
8. Joker - Πάρε με Μακριά
9. Διονύσης Τσακνής - Ρωγμές
10. Χερουβείμ - Τελείωσε η Μέρα
11. Iron Maiden - Mother Russia
12. Alice Cooper - Only Women Bleed
13. Thirty Dirty - Είμαστε στον Αέρα
14. Ένα Βήμα Μπροστά - Αν Είχα Δυό Ζωές
15. Love in Sadness - Σφαίρα στο Κεφάλι
16. Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Γαμώ την Καταδίκη Μου
17. Silked & Stained - Much Love
18. Cinderella - Nobody's Fool
19. Def Leppard - Pour Some Sugar On Me
20. Magic De Spell - Τέρμα το Διάλειμμα (Μπαμπέσα)
21. Αντίπερα Όχθη - Στην Ίδια Φυλακή
22. Απόστολος Ψυχράμης - Σύννεφα
23. Άγριες Φράουλες - Παράξενο Φιλί
24. Φάνης Σαπατίνας - Μπορώ να Πετώ
25. Skid Row - 18 and Life
26. Silked & Stained - She's Not There (1η ραδιοφωνική μετάδοση)
27. Winter Rose - I'll Never Fall in Love Again
28. Υπόγεια Ρεύματα - Σαν Φως
29. Αχαιοί - Πυξίδα
30. Magic De Spell - Όλγα
31. Διάφανα Κρίνα - Στο Πλάι Σου
32. Αντώνης Μπακαούκας - Πάρτυ Στο Κρεβάτι
33. Άνευ Πόρων - Παράλληλο Σύμπαν
34. Inner Voice - Καμμένο Χαρτί
35. Nemesea - Angel in the Dark
36. Steel Dragon - Stand Up and Shout
37. Poison - Talk Dirty To Me
38. 1550 - Αμερικάνος
39. FlyByWire - Μη Αναστρέψιμος
40. Διονύσης Καλαφάτης - Δρόμοι
41. Black Sabbath - Born Again
42. Μωβάστρο - Κι Αν Έπιασε Βροχή
43. Άνθια - Αν Είσαι...
44. Χρυσαλλίς - Γυμνό Κορίτσι
45. Silked & Stained - Lonely Road (unplugged στο studio)
46. W.A.S.P. - Animal (Fuck Like A Beast)
47. Κυνηγοί Ονείρων - Δαιμονικό Νανούρισμα
48. Μπλε - Κοίταξέ Με Δυό Φορές
49. Τα Φώτα Που Σβήνουν - Όλα Είναι Δανεικά
50. Andy Taylor - I Might Lie
51. Aerosmith - Amazing
52. Motley Crue - Sex
53. Τρύπες - Η Μάσκα Που Κρύβεις
54. Φατμέ - Πάνω απ' τα Σύννεφα
55. Steve Tesser - Let Go
56. Skillet - Hero
57. 1550 - Να Καιγόμουνα
58. Χρήστος Θηβαίος - Ας Χαθείς
59. Άγρια Μυστικά - Άσε Με
60. Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Πηνελόπη
61. Ανδριάννα Μπάμπαλη - Μοίρα Μου Έγινες
62. Δ.Ο.Γ.Μ.Α. - Το Ταξίδι
63. Μαμ Κακά και Νάνοι - Ο Κλέψας του Κλέψαντος
64. Rush - Spirit of the Radio

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΟΙ SILKED & STAINED ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Αυτή την Πέμπτη, 13/03/14, τα μεσάνυχτα ακριβώς θα βρεθούν στο studio του Atlantis και στη Σχολή Κακών Τεχνών at Atlantis 105,2 FM οι Silked & Stained! Θα φέρουν μαζί την τρέλα τους και τις κιθάρες τους, σε μια βραδιά όπου θα ξαναβρεθούν μαζί στον "αέρα" ο Demosthenis Karayiannopoulos κι ο Γιώργος Ραχιώτης, σε μια βραδιά όπου θα έπεται της εμφάνισης της μπάντας στο Nakas Band Festival, σε μια βραδιά όπου θα ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με το glam/sleaze, διότι στην τελική... θα ξημερώνει κι η... "14 Φλεβάρη" των αντρών! Αυτή την Πέμπτη! Μόνο στον Atlantis!

ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 06.03.14 AUDIO

Κατεβάστε εδώ την εκπομπή της περασμένης Πέμπτης, 06/03/14, στη Σχολή Κακών Τεχνών με καλεσμένο τον Ντίμαν Κουτσογιαννόπουλο των Meden Agan.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ PLAYLIST 06.03.14

1. Rush - Spirit of the Radio
2. Nightwish - Nemo
3. Motivo 4 - Τα Παιδιά στο Μπαλκόνι
4. FlyByWire - Χαμένος
5. The Cranberries - Promises
6. Lacuna Coil - Trip the Darkness
7. Υπόγεια Ρεύματα - Σαν Έρημα Καράβια
8. Βάϊος Κωνσταντινίδης & Κωνσταντίνος Μπενέτος - Για Όλα Φταίνε τα Μάτια της
9. Ο.Μ.Ν.Ι.Α. - Ραντεβού στο Παραμύθι
10. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ένα Σπιρτόξυλο
11. Silked & Stained - Much Love
12. Warlock - All We Are
13. Joker - Πάρε με Μακριά
14. Νίκος Χατζηστεφάνου - Έχω Απόψει Συναυλία
15. Ένα Βήμα Μπροστά - Φεύγω Μακριά
16. Kollektiva & Φίλιππος Πλιάτσικας - Ο Δρόμος που Τραβάω
17. Meden Agan - Divine Wrath
18. After Forever - Energize Me
19. Μπλε - Τον Ίδιο τον Θεό
20. Κέρινοι και Ρει - Γυναίκα Νύχτα
21. De Facto - Θεσσαλονίκη
22. Versus - Είναι Κάτι Παιδιά
23. Noctura - Bleeding For Truth
24. Within Temptation - Frozen
25. Inner Voice - Καμμένο Χαρτί
26. Κάρμα - Φως Δυνατό
27. Κίτρινα Ποδήλατα - Ταξιδεύω το Εγώ Μου
28. Dimlight - Absence of Light
29. Epica - Never Enough
30. Ριφιφί - Αλήτικα
31. Μάριος Μαγιάτης - Η Πόλη των Αγγέλων
32. Μάσκες - Πρωινά Όνειρα
33. Πάνος Τογκαρίδης - Για Σένα
34. Motivo 4 - Μπορεί
35. Δημήτρης Λιόλιος & Σύννοια - Το Αερόστατο
36. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Ελεονώρα Ζουγανέλη - Είπα στους Φίλους Μου
37. Στέργιος Νταουσανάκης - Πως να Κρατήσω
38. 1550 - Να Καιγόμουνα
39. Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Γεια Σου
40. Διάφανα Κρίνα - Στο Πλάι Σου
41. Xandria - Cursed
42. Dreams of Sanity & Tilo Wolf - Phantom of the Opera
43. Άνευ Πόρων - Παράλληλο Σύμπαν
44. Δυτικές Συνοικίες - Ίκαρος
45. Ευτύχης Ζαρμπ - Στα Δικά Μας Τα Θρανία
46. Γιώργος Καπνίσης - Δε Σπάω
47. Manifesto - Στιγμή
48. Sanctuary - Die For My Sins
49. Kamelot - March For Mephisto
50. Δημήτρης Δημητράκας - Θ' Αντιστέκομαι
51. Απόστολος Ψυχράμης - Σύννεφα
52. Χίλια Χρόνια & Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Δεν Έχει η Θάλασσα Άκρη
53. W.A.S.P. - The Idol
54. Nightingale - Dreamreader
55. Σύννεφα με Παντελόνια - Σύννεφα με Παντελόνια
56. Magic De Spell - Παραμύθια Κόκκινα Σαν Αίμα
57. Beatles - Yes It Is
58. Shadow Gallery - Crystalline Dream
59. Χερουβείμ - Τέλειωσε η Μέρα
60. Orama & Γρηγόρης Κλιούμης - Ο Θεός που μου Ανήκει
61. Panx Romana - Rock 'n' Roll στο Κρεβάτι
62. Τα Ξύλινα Σπαθιά - Ρόδες
63. DNA - Φύγε
64. Seven - Έρημος
65. Rush - Spirit of the Radio

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ο ΝΤΙΜΑΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ MEDEN AGAN ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Αυτή την Πέμπτη, 06/03/14 η Σχολή Κακών Τεχνών at Atlantis 105,2 FM κι ο Δημοσθένης Καραγιαννόπουλος, θα έχουν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν τον Ντίμαν Κουτσογιαννόπουλο, κιθαρίστα και ιθύνοντα νου των Meden Agan! Θα συζητήσουμε για πολλά πράγματα, μεταξύ αυτών για τον επερχόμενο δίσκο της μπάντας, ο οποίος θα τιτλοφορείται "Lacrima Dei", καθώς και για τις αγαπημένες μας female fronted μπάντες! Αυτή την Πέμπτη! Μόνο στον Atlantis!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014