H ΣΧΟΛΗ ΚΑΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΑ TOP BLOGS

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ SOPRANO ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ EUROVISION ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το τραγούδι ‘’ A Glimpse of Heaven’’ με Έλληνες συντελεστές πάει Eurovision στον ανοιχτό διαγωνισμό που έχει για το 2014 η Ελβετία.


Με αφορμή τον διαγωνισμό η Anna Capone Papas μαζί με τους: Ηλία Γκογκάκη , Σπύρο Ροδίτη , Βλάχο Παναγιώτη ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν μια νέα και διαφορετική πρόταση . Μέσω αυτής τους της κίνησης οι 4 Έλληνες μουσικοί διεκδικούν μια θέση στην Ευρώπη με ένα τραγούδι το οποίο εμπεριέχει μια μίξη από διάφορα είδη μουσικής μιας και ο καθένας τους προέρχεται από διαφορετικούς χώρους.


Η Anna Capone Papas με κλασσικές σπουδές , ο Σπύρος Ροδίτης με γνώσεις πιάνου και κιθάρας , ο Ηλίας Γκογκάκης μουσικός παραγωγός και κιθαρίστας  με αντίστοιχες σπουδές και ο Παναγιώτης Βλάχος επαγγελματίας drummer  και καθηγητής από την Rock & Metal μουσική σκηνή  παρόλο που λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό για λογαριασμό της Ελβετίας νιώθουν πως εκπροσωπούν την Ελλάδα και πως κάθε τους μικρή η μεγάλη νίκη είναι μια νίκη για την χώρα.


Από Δευτέρα 4/11/2013 έως 18/11/2013 όλες οι Ευρωπαϊκές  χώρες έχουν δικαίωμα να υποστηρίξουν το τραγούδι ψηφίζοντας στο : http://www.eurovisionplattform.sf.tv/videos#A δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ελληνική ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.


Επίσημο Facebook Page : https://www.facebook.com/annacaponepapasofficial

Το project αποτελούν οι:

Τραγούδι: Anna Capone Papas

Σύνθεση: Ηλίας Γκογκάκης , Σπύρος Ροδίτης , Παναγιώτης Βλάχος , Anna Capone Papas

Στίχοι: Σπύρος Ροδίτης

Γενική Επιμέλεια – Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαργαρίτα Τσιριγώτη

Επίσης την ομάδα υποστηρίζουν οι:

Πάνος Μανωλίτσης: φωτογραφήσεις

Αγγελική Λιάρα: Styling

Ρένια Καραγιάννη: Make up Artist

Υποστηρικτής: Τάσος Ζαμπετάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου